BIODROGA BIOSCIENSE INSTITUT – Biodroga Fin

BIODROGA BIOSCIENSE INSTITUT

BIODROGA BIOSCIENSE INSTITUT on Saksasta, maailmankuulusta Baden Badenin kylpyläkaupungista tuleva kansainvälinen ammattisarja, jota on myynnissä ja käytössä vain valtuutetuissa hoitoloissa sekä verkkokaupoissa. Tuotteita ei saa tavarataloista eikä apteekeista.

BIODROGAn perusidea on tarjota korkealaatuista bioteknistä kosmetiikkaa.

Tätä ajatusta lähdettiin kehittämään viisikymmenluvun lopulla, kun “takaisin luontoon” trendi alkoi. Kuluttajat alkoivat vaatia puhtaasti luonnonmukaisia ja kasvispohjaisia tuotteita. BIODROGAlla oli vastaukset valmiina ja sarja esiteltiin maailmanlaajuisesti Cidesco-kongressissa Sveitsissä 1959.

BIODROGA tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin.

Tuotelinjat löytyvät muun muassa hapen- ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle, sekä herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Raaka-aineet on valittu “täsmäaseiksi” kutakin yksilöllistä iho-ongelmaa vastaan. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja linjoja täydentävät naamio-, ampulli-, ja erikoistuotelinja. Ammattikäyttöön löytyvät korkealuokkaiset ja tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle.

BIODROGA BIOSCIENSE INSTITUT Koulutukset Kosmetologeille

Järjestämme koulutuksia verkkokoulutuksina sekä paikan päällä Espoossa että vaihtuvilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Kysy lisää kouluttajaltamme

Anna Saarela

Kouluttaja, Trainer

+358 (0)9 4391 4626
+358 404 807 444

anna.saarela@toporiina.fi