Uutuudet

Uutuudet


LOTUS & SCIENCE

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinja on viehättävän naisellinen ja äärettömän aistillinen. Päävaikuttavaksi aineeksi valittiin luonnonkauneus: täydellinen lootuksenkukka kruunaa ylellisen ihonhoitolinjan.

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinjassa luonto on vuorovaikutuksessa tieteen ja elämäntyylin kanssa.

Lootuksenkukkaa ihaillaan sen täydellisen kauneuden vuoksi, mutta se ei ole vain kaunis, vaan myös tehokas. Sen uutetta pidetään tasapainottavana raaka-aineena, joka tekee ihosta kirkkaamman ja puhtaamman. Nykyisin termiä anti-ageing käytetään paitsi ihonhoidosta, myös elämäntyylistä. Elä ja nauti nyt, aina kun tuntuu siltä. ”Ne jotka nauttivat elämästä ja arvostavat itseään, alentavat stressitasoaan ja voivat paremmin.”

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinja on kuin kauneuden lähde, eksoottinen ja viettelevä, täydennettynä voittamattomalla teholla.

Linjaan kuuluu neljä tuotetta:

  • Moisturizing Fluid
  • Anti-Age Day Care
  • Anti-Age Night Care
  • Anti-Age Eye Care

 


GOLDEN CAVIAR
CAVIAR CONCENTRATE ja LUXURIOUS CREME MASK

Nauti GOLDEN CAVIAR by Biodroga tuotteista

Ylellisyyttä jonka voi aistia, tuntea ja nähdä

CAVIAR CONCENTRATE

Tehokkaat ja ylelliset ampullit sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita. Kaviaariuute aktivoi soluaineenvaihduntaa ja ihon ääreisverenkiertoa. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja saa ihon näyttämään säteilevän raikkaalta ja nuorekkaalta.

Hyaluronihappo on paras mahdollinen kosteuttaja. Jo 1 g hyaluronihappoa pystyy sitomaan 6 litraa vettä. Se sitoo ihoon kallisarvoista kosteutta pitkäksi aikaa ja tasoittaa pieniä juonteita.

Codiavelane saadaan ranskalaisesta Bretagnen saaristomerellä kasvavasta levästä. Tämä viherlevä sisältää erityisen paljon polysakkarideja ja mineraaleja. Se lisää todistettavasti ihon kosteuspitoisuutta välittömästi ja pitkäkestoisesti täydentäen ihon kosteuspitoisuuden epidermiksen alempiin kerroksiin asti.

Fucogel ® on maissista ja soijasta saatava uute. Se kykenee nostamaan ihon kosteuspitoisuuden jopa 79 % ja pehmentää kuivuudesta johtuvat rypyt.

Matrix Stimulator lisää kollageenin tuotantoa ihossa ja se on todellinen tehoaine ryppyjä vastaan.

Seamollient ® on ainutlaatuinen leväuute, joka tukee ihon toimintoja ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.

Käyttö: Ampullit ovat erityisesti kuureina käytettäviä tehotuotteita ja hoidoissa käytettäviä erikoistuotteita.