Uutuudet

Uutuudet


LOTUS & SCIENCE

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinja on viehättävän naisellinen ja äärettömän aistillinen. Päävaikuttavaksi aineeksi valittiin luonnonkauneus: täydellinen lootuksenkukka kruunaa ylellisen ihonhoitolinjan.

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinjassa luonto on vuorovaikutuksessa tieteen ja elämäntyylin kanssa.

Lootuksenkukkaa ihaillaan sen täydellisen kauneuden vuoksi, mutta se ei ole vain kaunis, vaan myös tehokas. Sen uutetta pidetään tasapainottavana raaka-aineena, joka tekee ihosta kirkkaamman ja puhtaamman. Nykyisin termiä anti-ageing käytetään paitsi ihonhoidosta, myös elämäntyylistä. Elä ja nauti nyt, aina kun tuntuu siltä. ”Ne jotka nauttivat elämästä ja arvostavat itseään, alentavat stressitasoaan ja voivat paremmin.”

LOTUS & SCIENCE ihonhoitolinja on kuin kauneuden lähde, eksoottinen ja viettelevä, täydennettynä voittamattomalla teholla.

Linjaan kuuluu neljä tuotetta:

  • Moisturizing Fluid
  • Anti-Age Day Care
  • Anti-Age Night Care
  • Anti-Age Eye Care

 


GLOBAL ANTI-AGE FORMULA

Tehokasta anti-age ihonhoitoa by Biodroga Bioscience Institut

Korkealuokkaiset ihonhoitotuotteet yli 50-vuotiaille

Mitä vanhemmaksi ja stressaantuneemmaksi iho tulee, sitä hitaammin ihosolut uusiutuvat. Epidermal growth factorin (EGF) normaaleilla tasoilla on tapana heiketä ja kollageeni– ja elastiinisäikeiden määrä vähenee. Iho menettää kiinteyttään ja elastisuuttaan.
Kehon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus ja ihon oma kyky sitoa kosteutta vähenee jokaisen vuoden myötä. Ihosta tulee ohuempi, laiskemmin toimiva ja ryppyisempi.

Mitä voi odottaa tehokkaalta, yli 50-vuotiaille tarkoitetulta, anti-aging ihonhoitolinjalta?
Tuotteiden pitää pystyä uudistamaan ihoa, madaltamaan juonteita, tukemaan ihosolujen kasvua ja taata riittävä kosteuspitoisuus ihoon, jotta se näyttäisi raikkaammalta ja nuorekkaammalta.

Muodossa tai toisessa peptidit ovat tulleet viime vuosina yhdeksi suosituimmista aktiiviaineista modernissa kosmetiikassa. Suosio johtuu niiden anti-aging vaikutuksista. Niiden kyky toimia kemiallisina hierojina on todistettu erityisesti vanhemmassa ihossa. Kun sen jakeluun käytetään liposomikapsuleita, peptidit kykenevät pääsemään niihin ihon alueisiin, joissa niiden kyky stimuloida ihon uusiutumisprosessia tuottaa todellisia tuloksia. Yksinkertaisesti sanottuna, ne pystyvät tunkeutumaan ihoon huomattavasti helpommin ja ne pystyvät työskentelemään tehokkaammin kuin jos ne levitettäisiin vain epidermiksen uloimpaan kerrokseen.

Samalla kasvikantasolu-uute auttaa maksimoimaan peptidien tehon.

Kuten kaikki BIODROGA sarjan anti-aging linjat, Global Anti-age Formula linjakin perustuu Bioactive Anti-age Complex raaka-aineeseen. Se on symbioottinen yhdistelmä kasvikantasoluja ja biopeptidejä.
Mikä tekee Bioactive Anti-age Complex raaka-aineesta erityisen, on liposomeihin kapsuloitu signaali peptidejä EDP3 joka on sisällytetty argan kantasolu-uutteeseen. Tämä vähentää ihon ikääntymisprosesseja.

24-Hour Care
Moderni ihonhoito ei voisi olla kattavampi ja miellyttävämpi. GLOBAL ANTI-AGE FORMULA 24-Hour Care suojaa ihoa päivän aikana ja tukee sen luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana. Se auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihmisihon kantasoluja, tekee ihosta kiinteämmän ja tiiviimmän ja häivyttää olemassa olevia ryppyjä ja juonteita. Se stimuloi myös elastiinisynteesiä, parantaa kasvojen piirteitä, tukee ihosolujen lisääntymistä ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.
Täyteläinen koostumus jättää ikääntyvään ihoon ravitun ja rentoutuneen tunteen. Äärettömän ihoystävällinen koostumus.

Serum
Silkkisen pehmeä seerumi on erityisen tehokas tuote, jossa on hyödynnetty peptidien ihoa uusivaa tehoa. Seerumin erityinen koostumus ja EDP:tä sisältävät liposomikapsulet takaavat parhaan mahdollisen imeytymisen ihoon. Uusien ihosolujen kasvu aktivoituu ja kemialliset peptidit toimivat kemiallisina viestinviejinä, jotka kiihdyttävät kollageenin tuotantoa, joka on elintärkeää ihon kimmoisuudelle. Ihosta tulee täyteläisempi ja kiinteämpi. Juonteet ja rypyt tasoittuvat. Seerumi hoitaa tehokkaasti kuivat läikät pois. Iho näyttää nuorekkaalta ja raikkaalta.

Eye Care
Silmänympärysemulsio, joka on erityisen ihoystävällinen ja tukee ikääntyneen, erityisen tehokasta hoitoa tarvitsevan silmänympärysihon uusiutumista. Silmänympärysiho joka on erityisen herkkä, saa uutta hehkua. Siinä voi huomata näkyviä tuloksia. Säännöllisesti käytettynä auttaa tasoittamaan iän paljastavia harakanvarpaita, tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Ne saavat naisen näyttämään vanhemmalta.