Yrityksen historia – Biodroga Fin

Yrityksen historia


Founder Walter Friedmann


New Care Products


Trainings for new Care Products


BIODROGA Energy Activator


BIODROGA Care Products


BIODROGA Creme 2000

2014

2014 – Bioactive Anti-Age Complex
BIODROGA lisää Bioactive Anti-Age Complex -raaka-aineen Anti-Age -sarjaan – monitoiminen yhdiste aktiivisia ainesosia, jotka pysäyttävät tehokkaasti ajan myötä tapahtuvaa ihon vanhenemista. Bioactive Anti-Age Complex tehdään arganin kantaloista ja oligopeptideistä, jotka suojaavat ihon kantasoluja ja aktivoivat ihon luonnollisia toimintoja.
Innovatiiviset aktiiviset ainesosat kuten signaaleja lähettävä peptidi EDP3 ohjaa kehitystä ja pitää huolen siitä, että tuotteen tehokkuus kasvaa vakaasti kuten on näytetty Global Anti-Age Formula -sarjassa. Peptide EDP3 toimii signaaleja lähettävänä molekyylinä ihossa. EDP (elastaanista johdettu peptidi) on oligopeptidi. EDP3 on viestinvälittäjä, joka pystyy stimuloimaan elastaanisynteesiä ja muiden ainesosien muodostumista solujen ulkopuolisessa matriisissa (esim. kollageeni ja hyaluronihappo). Se nopeuttaa myös ihosolujen lisääntymistä, mikä tarkoittaa, että useammat uudet ihosolut saavuttavat ihon pinnan. Elastaanin määrä ihossa asettuu ihanteelliselle tasolle ja kasvojen piirteet näyttävät tasaisemmilta. Ihon kosteustasapaino paranee ja elastaanin muodostuminen aktivoituu, mikä tasoittaa ihoa.

2012

2012 – HOHTAVUUTTA JA UNIIKKIA SÄTEILYÄ
CAVIAR & RADIANCE on viimeisin synonyymi pehmeälle, tasaiselle ja säteilevälle iholle. Anti-Age -linjan tarkkaan valitut koostumukset ja hienostunut rakenne yhdessä hyvänolotekijän kanssa, joka yhdistää luksuksen mystiseen eksotiikkaan. Salaisuus uuden CAVIAR & RADIANCE -linjan takana on hienostuneen kaviaariuutteen ja eksoottisen pitaijan (dragon fruit) yhdistelmä.

1990/2000

1990s/ 2000s – Hemmottelevia konsepteja ja innovatiivinen ihonhoitosarja
Vuonna 1994 BIODROGA SYSTEMS voitti PRIX LES NOUVELLES ESTHETIQUES -palkinnon, joka vastaa kosmetiikkateollisuuden Oscar-palkintoa, huomattavan laadukkaista tuotteistaan. Tästä hetkestä eteenpäin hemmottelevat konseptit tulivat instituutiomme päähuomion kohteeksi: Vuonna 1997 BIODROGA SYSTEMS esitteli ENERGY ACTIVATOR -laitteen ja Biodroga hoitometodin kauneushoitoloihin. Perusperiaatteena on, että kaikki materiaali voidaan johtaa energiasta ja energiaa voidaan stimuloida akupunktiopisteiden avulla. 2000-luvulla lukuisia innovatiivisia ihonhoitosarjoja, jotka sisälsivät uusia ainesosia, alettiin markkinoida tuotteina, jotka on erityisesti kohdistettu vaihdevuosista kärsivälle iholle, tuomaan uutta energiaa ihoon, ja jotka ovat sopivia hyvin herkälle iholle sekä myös ennen plastiikkakirurgisia hoitoja ja niiden jälkeen käytettäväksi. Lisäksi lanseerattiin miesten sarja, joka tarjosi ihonhoitoa miesten karkeammalle iholle.

1980

1980s – Repair Complex – innovatiivinen aktiivinen ainesosa
Vuonna 1980 BIODROGA esitteli ensimmäisen sarjan murrosikäisen ihon ongelmille: BIO PURAN. Sarjan nimi on nykyään PURAN FORMULA. Yhdessä kansainvälisesti tunnustettujen tutkijoiden muodostaman tiimin kanssa BIODROGA julkisti uuden aktiivisen ainesosan Repair Complex:n BIO REPAIR -ihonhoitosarjassa 1980-luvun alussa. Aktiivinen ainesosa oli ensimmäinen, joka auttoi ihoa auttamaan itseään ja estämään aurinkoon liittyvää ihon vanhentumista ja korjaamaan auringon aiheuttamia vahinkoja. Linjaa on sittemmin laajennettu ja se on yhä osa valikoimaamme nimellä REPAIR & CELL PROTECTION.

1970

1970s – Innovaatioita CREME 2000:lla
Vuonna 1970 BIODROGA oli maailmanlaajuisesti ensimmäinen merkki, joka käytti liukoista kollageenia ja laittoi markkinoille BIODROGA 2000 -sarjan. Siitä tuli nopeasti myyntimenestys niin Saksassa kuin kansainvälisestikin. Hollywoodin kaunottaret vannoivat Saksassa tehdyn voiteen nimeen. Samana vuonna Walter Friedmann kuoli ja hänen leskensä Maria Augustin otti ohjat yrityksessä ja jatkoi sen laajentamista. Vuonna 1975 BIODROGA esitteli ””kaksi suuntausta”” -systeemin, joka tarkoitti hoidoissa käytettävää luokittelua ihotyypin perusteella: normaalista rasvaiseen ihoon ja normaalista kuivaan ihoon.

1960

1960-luku – Edistyneitä käyttötapoja ja ihonhoitomenetelmiä
1960-luvun puolivälissä yritys seisoi omilla jaloillaan ja oli innovatiivinen markkinajohtaja kosmetiikassa heti alusta lähtien. Omistautunut kosmetologi Walter Friedmann kehitti uusia ja jopa tehokkaampia tuotteita ja ihonhoitomenetelmiä ja oli väsymätön edistyneiden käyttötapojen ja hoitokeinojen etsinnässään.

1959

Yhtiön perustaja Walter Friedmann otti tiimiinsä kosmetologin Rosel Heimin 1940-luvun lopulla ja kehitti yhden ensimmäisistä kokonaisista ihonhoitosarjoista, jota oli kosmetiikan maailmassa nähty ja joka oli räätälöity erilaisille ihotyypeille. Idea ihonhoitosarjojen takana oli syntynyt. Walter omisti itsensä etsimään intensiivisesti ja uuttamaan kasveista aktiivisia ainesosia ja näihin tutkimuksiin perustuen esitteli Biodroga Systems -merkin maailmanlaajuiselle yleisölle ensimmäistä kertaa vuonna 1959 kahdeksannessa Cidesco-konferessissa Sveitsissä. Tavaramerkin nimi on johdettu sanoista ‘bio’ = biologinen ja ‘droga’ = kasveihin perustuva.